Специалистите в маркетинга често се питат коя е най-добре поднесената

...
Специалистите в маркетинга често се питат коя е най-добре поднесената
Коментари Харесай

Най-важното в една програма за лоялни клиенти

Специалистите в маркетинга постоянно се питат коя е най-добре поднесената оферта за лоялните клиенти.

Всяка стратегия за лоялни клиенти има неповторими характерности, според от типа на бизнеса, коментират авторите на уеб страницата UtalkMarketing. Добрите оферти обаче почиват на няколко универсални правила:

1. Не подкупвайте клиентите . Предложете им да станат " лоялни ", да се включат в програмата и да продължат да се възползват от нея, тъй като ще получат нещо нематериално. Не ги подкупвайте, като им оферирате добавена стойност към продукта или услугата ви.

2. Лоялността е пътешестване, не последна цел . Добре направената стратегия за лоялни клиенти се състои от голям брой дребни промени в държанието на голям брой хора, които водят до дефинитивно обвързване към марката в общ проект. Предложете на хората да се припознаят с компанията ви, като им обясните малко и ясно една по една стъпките, които би трябвало да подхващат, от записването до приемането на окончателната услуга.

3. Покажете, че оценявате заинтересоваността им . Казвайте „ Благодаря! “. Признателността е хубава премия, която постоянно надвишава материалните.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР