Специалистите твърдят, че характера на една жена може много точно

...
Специалистите твърдят, че характера на една жена може много точно
Коментари Харесай

Дами, разберете каква жена сте - ден или нощ!

Специалистите настояват, че характера на една жена може доста тъкмо да бъде избран съгласно това в коя част на деня тя е най-активната. Дали сте жена ден или жена нощ, зависи от това, по кое време се чувствате най-добре и по кое време сте най-концентрирана. Така да вземем за пример, някои дами желаят да работят или учат през нощта, защото тогава са най-продуктивни. Други пък сполучливо се оправят с работата си и отговорностите в ранните утринни часове.

Ден или нощ - Каква жена сте вие? Прочетете и ще разберете!
Ако сте дейни и свежи сред 08 часа и 13 часа, Вие желаете да работите в екип и постоянно действате съгласно разпоредбите. Вие сте доста добра другарка, която постоянно е подготвена да помогне на другите. Понякога имате проблем с това, тъй като постоянно търсите и утвърждение от другите, а в случай че не се получи - се демотивирате. Притежавате изключителна дипломатичност и честност, постоянно успявате да излезете от казуса със самочувствие.

Дамите, които се усещат най-добре сред 13 часа и 18 часа не падат от неочакваните обрати в живота, тъй като се стремят да не подхващат огромни опасности. В същото време са изключителни перфекционисти и не могат да си показват да неправилност в работата и в персонален проект. Те обичат да изследват и усещат своето предимство над другите.

Момичетата, които са дейни сред 18 часа и 24 часа имат непрекъсната потребност да обичат и да бъдат обичани. Те мъчно се оправят с живота, когато са сами, тъй като губят мотивацията. Склонни са да покажат невероятна самонадеяност и по този метод се пробват да убедят себе си, че са мощна персона. Проблемът е, че не желаят рецензия и не одобряват някой да ги поучава.

Ако пък кипите от сила сред 00 часа и 07 часа значи, че непрекъснато се пробвате да контролирате живота си. И повярвайте, успявате! Вие сте разнообразни от другите, тъй като не търпите рамки и граници. Не си падате по разпоредбите. Искате да създадете свои лични и да се придържате към тях. Притежавате мощно развита вътрешен глас и постоянно разчитате единствено на нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР