Специалистите от Обединеното командване за аерокосмическа отбрана на Северна Америка

...
Специалистите от Обединеното командване за аерокосмическа отбрана на Северна Америка
Коментари Харесай

Започна обратното броене до полета на шейната на Дядо Коледа

Специалистите от Обединеното командване за аерокосмическа защита на Северна Америка НОРАД започнаха противоположното преброяване до полета на впряга с шейната на Дядо Коледа, заяви уеб сайтът на ведомството nordsanta.com. Тук се оферират информации за Веселия дъртак на осем езика - британски, френски, испански, немски, италиански, португалски, японски и китайски, заяви Българска национална телевизия. 

Посетителите на уеб страницата могат да се осведомят къде живее Дядо Коледа, да получат детайлности за вълшебната му шейна и елени, да видят настоящата температура на Северния полюс и да узнаят доста други потребни неща.
Полетът на Дядо Коледа се чака да започва в коледната нощ по Григорианския календар.

Всяка година на 24 декември 500 доброволци от НОРАД дават отговор на телефонни повиквания и на електронни писма на деца и възрастни от целия свят за напредването в действително време на Добрия дъртак.Сайтът на военните се посещава годишно от към 9 милиона консуматори от над 200 страни по света. Доброволците одобряват 140 хиляди телефонни повиквания, свързани с Дядо Коледа.

Традиционно НОРАД ще стартира да следи впряга му 02:01 часа по времето на Източното крайбрежие на Канада и Съединени американски щати /09:01 часа българско време/ на 24 декември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР