Специалистите от Акронския университет изследват възможността за създаването на блокчейн

...
Специалистите от Акронския университет изследват възможността за създаването на блокчейн
Коментари Харесай

NASA финансира създаването на блокчейн услуга за космическите изследвания

Специалистите от Акронския университет изследват опцията за основаването на блокчейн услуга, която ще пресмята траекторията на спътниците, и ще разрешава да се избегне конфликта с галактическия отпадък. За развиването на тази концепция NASA задели $330 милиона.
Групата експерти се оглавява от професор Джин Въйем има намерение да построи личен дата център за рандеман на Ethereum. Разработчиците са сигурни, че тяхната услуга ще помогне на човечеството по-безопасно и по-ефективно да изследва космоса, тъй като макар немалките триумфи, обстановката с галактическите данни напълно не е идеална. Всеки проучвателен спътник се намира на друга орбита и ръководство на всички спътници е доста комплицирано от толкоз огромно разстояние, а и вероятността от стълкновение с галактическите боклуци е много висока.

Американските учени оферират ръководството на спътниците да става благодарение на особено създаденият за тези цели изкуствен интелект и технологиите на разпределения указател. Специалистите са уверени, че този метод ще бъде доста по-ефективен от всичко употребявано към сегашен ден. Заделените от NASA $330 милиона вероятно ще спомогнат за реализирането на този величествен план.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР