Специалисти в областта на паранормалното проведоха изследване и разбраха за

...
Специалисти в областта на паранормалното проведоха изследване и разбраха за
Коментари Харесай

Мъртвите могат да общуват с живите с помощта на бели пера

Специалисти в региона на паранормалното организираха проучване и схванаха за едно забавно модерно вярване, което през последните години намира от ден на ден поддръжници. Все повече поданици на Западния свят считат, че умрелите близки са способни да поддържат връзка с нас благодарение на бели пера, написа Езорейтер.
Ако белоснежно перо инцидентно влети във вашия дом или е паднало върху дрехата ви на улицата, това може да значи, че човек, който вие обичате и който е напуснал този свят, се пробва да влезе в контакт с вас. Най-често той просто желае да ви заяви, че с него всичко е наред и вие не би трябвало да тъгувате за него.
Примери за това, по какъв начин покойници поддържат връзка със своите близки чрез бели пера

Потребителите на обществените мрежи сега споделят едни с други истории, свързани с необикновена поява на бели пера след кончината на техни близки.

Например, 34-годишния Алек Дженкинс от американския щат Кентъки споделя, че към преди година той и жена му са се разхождали из града, когато ненадейно се появило бяло перо, което почнало да " ги бие " по лицата. Вятър обаче нямало никакъв, по тази причина двойката се учудила, че перото прави такива неща. Но още по-силно били изумени от това, че когато посетили след известно време екстрасенс, той им съобщил, че появяването на перото е много добър знак свише.

46-годишният Стивън Галяно от канадската провинция Ню Брансуик оповестява, че фамилията му неотдавна е изгубило един от членовете си. По думите на мъжа, незабавно по-късно в дома му се озовали десетки дребни бели пера. Те били намирани в гостната, спалните, в колите на фамилията, а самият Стивън даже разкрил такова перо в собствен бележник. Семейството дълго време не се решавало да разисква странния феномен, само че една вечер канадците въпреки всичко нарушили мълчанието и заговорили за появяването на перата в къщата им. Галяно научили от интернет какво значи това и сметнали, че по този метод с тях контактува починалият им родственик. Веднага щом те разбрали какво значат перата и благодарили на починалия за вниманието, и перата изчезнали.

77-годишната английска телевизионна звезда Глория Ханифорд е уверена, че белите пера са ѝ изпращани от починалата ѝ щерка Карън Китинг, която е умряла през 2004 година на 41-годишна възраст от рак на гърдата. По думите на Глория, тя е почнала да ги вижда до себе си четири месеца след гибелта на щерка си. Когато Карън била още жива, тя един път споделила на майка си, че като дете е считала белите пера за знак за наличие на ангел. Когато смазаната от тъга Ханифорд почнала да намира бели пера, тя незабавно схванала кой ѝ ги изпраща и за какво.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР