Специалисти от различни краища на света работят съвместно в реално

...
Специалисти от различни краища на света работят съвместно в реално
Коментари Харесай

Volkswagen минава напълно към виртуално моделиране

Специалисти от разнообразни краища на света работят взаимно в действително време

Цифровата технология за добавена действителност може да форсира доста основаването на нови коли

Подразделението за дизайн на автомобилния производител Volkswagen предприе огромна цифрова промяна. Сега целият развой – от началото на разработ ката на план а до приемане на крайния артикул – е изцяло дигитален.

Volkswagen Design вкарва виртуални технологии, включително за добавена действителност. Проектантите на компанията употребяват специфични очила, които разрешават на няколко чиновници, намиращи се в разнообразни страни по света, да се свързват по едно и също време във виртуалното пространство, с цел да работят взаимно върху основаването на изображения на нови артикули.

Виртуалното моделиране усилва успеваемостта при реализация на плановете. В допълнение, технологията понижава доста размера на проектирането на бъдещи модели от дизайнерска глина, с което компанията пести време и пари.
още по тематиката
Цифровата технология за добавена действителност може да форсира доста основаването на нови коли. Сред употребяваните принадлежности са интерактивни дизайни и екрани с огромни размери.

„ Новите благоприятни условия улесняват дизайнерите при взаимоотношението с други участници в процеса на планиране. Например, инженерите, профилирани в аеродинамиката, стават пълноценни участници в процеса, което в последна сметка подтиква творчеството и обезпечава съвършения артикул ”, показват от Volkswagen Design.

В основата на всичко са развитата инфраструктура и актуалните осведомителни технологии, с помощта на които чиновници от разнообразни краища на света могат да работят взаимно в действително време, допълват от автомобилния колос.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР