Специалисти от много западни страни и от специализирани структури на

...
Специалисти от много западни страни и от специализирани структури на
Коментари Харесай

Москва: Западни специалисти години наред са работили върху вещества от групата на „Новичок

Специалисти от доста западни страни и от профилирани структури на НАТО години наред са работили с химични субстанции от групата на " Новичок ". Това се споделя в коментар на съветската дипломация по отношение на изказвания на представители на ред страни във връзка обстановката към съветския опозиционер Алексей Навални, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. 

Руското външно министерство обръща внимание на направени по този мотив " многочислени изказвания, враждебни към Русия ", измежду които показва по-специално взаимното изказване на немския и на френския министър на външните работи - Хайко Маас и Жан-Ив Льо Дриан.

" Във връзка с безапелационните изказвания, че токсичните химични съединения с нервнопаралитично деяние, наричани на Запад " Новичок ", са създадени у нас, се постанова да напомним следното. В течение на години върху съединения от тази обширна група химични субстанции са работили експерти от огромен брой западни страни и от профилирани структури на НАТО. А в Съединени американски щати да вземем за пример разработчици на технологии за бойната им приложимост публично са получили над 100 и петдесет патента ", се споделя в коментара, представен от ТАСС.

Според управляващите на Германия, където се лекува хипотетично отровеният съветски опозиционер Алексей Навални, с токсикологични проби в организма му са открити следи от създадения по руско време нервнопаралитичен сътрудник " Новичок ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР