Специалисти от ITC Consult се присъединяват към инициативатаС всяка следваща

...
Специалисти от ITC Consult се присъединяват към инициативатаС всяка следваща
Коментари Харесай

ERP магистратурата привлече нови лектори от ИТ бизнеса

Специалисти от ITC Consult се причисляват към самодейността

„ С всяка последваща година към нас се причисляват от ден на ден компании и специалисти ”, споделя доцент доктор Наталия Футекова – създател на ERP Academy (снимка: ERP Academy)

Първата ERP магистратура в България обогатява цената на образователния развой за студентите, привличайки одобрени експерти измежду преподавателите. Нови лектори в магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения ” са представители на ITC Consult – консултантска ИТ компания от Пловдив.

„ С всяка последваща година към нас се причисляват от ден на ден компании и специалисти, които желаят да допринесат със своите познания и опит, което ние отчитаме като доста позитивно развиване ”, разяснява доцент доктор Наталия Футекова – създател на ERP Academy и началник на магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения ”.
още по тематиката
Тя напомни, че ERP Academy започва доскоро повече от 4 години с един доста значим план – първата магистратура, фокусирана върху бизнес софтуера и системите от клас ERP.

„ В магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения ” събрахме водещи български и международни компании за бизнес програмен продукт, както и специалисти от региона, които имат за цел да подкрепят подготовката и образованието на фрагменти в характерния ERP отрасъл, стимулирането на взаимни начинания с просветителните институции и популяризирането на бранша като уместно място за кариерно развиване ”, сподели Наталия Футекова.

Представителите на ITC Consult ще водят лекции и извършения по време на профилирания курс „ Запознаване със системи за ръководство ресурсите на предприятието ”. Той е фокусиран върху ERP системите – централния детайл от всяка модерна корпоративна инфраструктура.

Курсът обгръща всички аспекти от продажбата, внедряването и развиването на този вид софтуерни системи, със мощен акцент върху правилата, организацията, методологията, както и превръщането им в платформи и цялостни екосистеми.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР