Специалисти от EVN България преди ден взеха участие в урок

...
Специалисти от EVN България преди ден взеха участие в урок
Коментари Харесай

EVN демонстрира предимства на дистанционния отчет на електромери пред ученици в Ямбол


Специалисти от EVN България преди ден взеха присъединяване в урок за възпитаници от Професионална техническа гимназия (ПТГ) " Иван Райнов " в гр. Ямбол. Пред учениците от разнообразни класове беше показана забавна информация, обвързвана с активността на Електроразпределение Юг, част от EVN България.

Основен акцент на открития урок беше методът на действие на модерната система за отдалечен доклад на електромери, оповестиха от компанията. От страна на компанията бяха показани техническите преимущества, които дава системата – обезпечено отчитане на потреблението без значение от почивни и празнични дни, решение при липса на достъп до електромера, както и висока разкриваемост на операции.

В допълнение бяха показани услуги за информация по имейл и SMS – ежемесечна информация за сметка и предварителна информация за идно спиране на електрозахранването, ако е пропуснат срокът за заплащане.

ПТГ " Иван Райнов " Ямбол е едно от общо 6 учебни заведения в Югоизточна България, в които Електроразпределение Юг започва самодейност за дуално образование през образователната 2018/19 година Целта е в границите на съдействието сред Електроразпределение Юг и учебните заведения да бъдат готови фрагменти за професионалното им развиване в областта на електротехниката.

Целта е създаване на професионални умения в действителна бизнес среда у учениците. Тези умения ще им дадат опция за професионално развиване на младежите в областта на електротехниката и енергетиката.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР