Специалистът в областта на доработката на автомобили SEAT- JE DESIGN, разкри подробности

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили SEAT- JE DESIGN, разкри
подробности
Коментари Харесай

JE DESIGN с втора фаза за Cupra Ateca

Специалистът в региона на доработката на коли SEAT- JE DESIGN, разкри подробности за втората фаза на програмата си за спортната Cupra Ateca.

Втората еволюция на автомобила- Widebody Evolution, идва с нови 20-цолови алуминиеви доанти, усъвършенствано спортна окачване, доработен задвижващ елемент и сертифицирана стоманена изпускателна система с дейна клапа на звука.

Widebody екстериорният пакет на JE DESIGN е предназначен за всички представители на SEAT Ateca, а неговата Evolution версия е предназначена особено за представителите на спортната . Последната идва с нови и по-големи вежди на калниците, нова и по-агресивна предна ризница, и 20-цолови Spyder алуминиеви джанти с Continental Sport Contact 6 гуми, а посредством консолидираното на нови пружини, спортният модел се доближава към земята с спомагателни 3 сантиметра.

По отношение на задвижването, Widebody Evolution пакетът планува допълнителен управляващ модул, след консолидираното на който оптималната мощ на двулитровия мотор се усилва от 300 на 360 конски сили, а оптималният въртящ момент от 400 на 450 Нм.

Крайният резултат от работата на екипа на JE DESIGN е автомобил, който предлага максимална скорост на придвижване от 247 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат развити единствено за 4.8 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР