Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz- BRABUS,

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz-
BRABUS,
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2020: BRABUS показва пикап с 800 конски сили

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Mercedes-Benz- BRABUS, разгласи, че по време на започващото през идната седмица международно изложение в Женева ще показа офроуд чудовището си 800 Adventure XLP.

От BRABUS споделят, че пикапък 800 Adventure XLP, разработен въз основата на Mercedes-AMG G 63, е създаден с концепцията за върхово представяне извън пътя, само че предлага и най-хубавото по отношение на интериорния разкош, което с в състояние да предложи все още тунинг компанията.

За пътното държание на 800 Adventure XLP извън пътя, от BRABUS разчитат на напълно ново и разработено от компанията окачване, което също по този начин усилва отстоянието на автомобила от пътя до 49 сантиметра.

Задвижването на BRABUS 800 Adventure XLP е поверено на четирилитров, V-образен, осемцилиндров двигател, който е доработен от компанията с консолидираното на пакета BRABUS 800 PowerXtra +, което е нараснало максималната му мощ до внушителните 800 конски сили, а оптималният въртящ миг е 1000 Нм. В композиция с 22-цоловите си алуминиеви джанти, внушителният пикап е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди, а оптималната му скорост на движение е електронно лимитирана на 210 км/ч

Интересна специфичност на плана 800 Adventure XLP на BRABUS е особено разработената платформа за кацане/излитане на дрон Wingcopter в товарния му леген. Самият дрон е в състояние да развие максималната скорост от до 240 км/ч, само че и да транспортира товари на отдалеченост от до 120 километра.

Базовата версия на офроуд пикапа на BRABUS- 700 Adventure XLP, е оценена от компанията на 389 831 евро, а BRABUS 800 Adventure XLP в специфичното си изпълнение First Edition на 575 630 евро. В комбинация с Wingcopter, автомобилът коства 666 386 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР