Специалистът по спортно право Георги Градев хвърли поредна бомба от

...
Специалистът по спортно право Георги Градев хвърли поредна бомба от
Коментари Харесай

Градев попари ЦСКА-София от брега на Средиземно море

Специалистът по спортно право Георги Градев хвърли поредна бомба от брега на Средиземно море, където отпочива, откакто оказа помощ на Дунав да играе в Европа за сметка на ЦСКА-София. Градев разкрива, че си е изключил телефона, откакто номерът му беше публикуван обществено, а и желае да обърне внимание на околните си, които се нервират, че е непрестанно на клавиатурата.

" Още един път благодаря на всички за поддръжката и другарството. По молба на фамилията ми в идващите 7 дни ще почивам интензивно и няма да употребявам Facebook, тъй че няма да ви давам отговор. Временно съм спрял и Messenger. До скоро и да знаете, че положителното постоянно побеждава!

ГЛЕДАЙТЕ УТРЕ " ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА "! Ще направя значимо известие ", написа той, само че след това направи конкретизиране, очевидно осведомен по телефона с някои неща в София.

" На хората на Гриша Ганчев, които четат тук и звънят на Джуди Халваджиян, желая да ги успокоя, че няма да храча никого на следващия ден. Не ме познавате! Ще отговоря и на всички неуместни въпроси по мой адрес. Спете умерено, научете се да мислите и спрете да бъдете манипулирани от елементарни хора. Искам в задатък да ви кажа, че ЦСКА не ми дължи никакви пари, а вие даже не сте ЦСКА, с цел да имам персонален претекст против новия клуб. Списъкът с кредиторите е обществен и мен ме няма в него. Нямам персонален претекст.

За мен това е работа, откакто бях нает от Дунав да защитя техните ползи. УЕФА не са идиоти да ви извадят без съображение. УЕФА не е БСФ(по израза на Дора Милева Българска смешна федерация)! Не съм писал донос, а правно мнение за Дунав. Очевидно съм го написал добре, щом УЕФА отсъди в интерес на Дунав.

Дунав не е изхвърлил новия клуб, а УЕФА го направи. Ако Дунав не бяха писали на УЕФА, щяхме да загубим една квота на вятъра. Новият клуб щеше да бъде изваден от УЕФА при всички случаи за нарушаване на 3-годишното предписание. Такива каузи в УЕФА сред заинтригувани клубове има всяка година.

Не можете да се сърдите нито на Дунав, нито на мен, че не оставихме една празна квота за ЛЕ. Очевидно Ганчев е заобиколен от некомпетентни и/или недобросъвестни съветници, които го подвеждат. Аз персонално му споделих преди година, че по този начин ще стане с УЕФА и се оказах прав. Питайте го, сигурен съм, че ще удостовери. Отсега споделям на почитателите на новия клуб, че КАС още веднъж ще отхвърли желае им за поръчителство и няма да ги върне в ЛЕ. Решение ще им до ден-два ", написа Градев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР