Специалистът по гинекологична онкология доц. д-р Алпер Каральок от турската

...
Специалистът по гинекологична онкология доц. д-р Алпер Каральок от турската
Коментари Харесай

Водещ специалист по гинекологична онкология с безплатни консултации в София

Специалистът по гинекологична онкология доцент доктор Алпер Каральок от турската болница Лив Хоспитал ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациентки с онко-гинекологични болести на 23 октомври 2019г. в София. Той ще ни гостува по покана на шефа на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи. Посещението на доцент доктор Алпер Каральок е част от нашата самодейност да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината. Както и до момента, безплатните съвещания в границите на самодейността ни са ориентирани към пациенти с открити към този момент болести, към тези, нуждаещи се от второ мнение или интересуващи се от лекуване в чужбина.
Кой е доцент доктор Алпер Каральок?
Доц. доктор Алпер Каральок работи като експерт по гинекологична онкология в болница Лив в отделението по акушерство и гинекология. Специалните области на интерес, в които се развива доцент доктор Алпер Каральок, са:
• лапароскопска хирургия в гинекологията
• лапароскопска хирургия при гинекологични ракови болести
• преинвазивни цервикални лезии
• операция на рак на яйчниците
• нечести злокачествени болести на яйчниците
• приложение на сензорни лимфни възли при рак на ендометриoма
Доц. доктор Алпер Каральок приключва Медицинския факултет на Анкарския университет през 2004 година и специализира акушерство и гинекология в Медицинския университет на Акдениз. През 2011 година стартира да работи като специалист и приключва висшето си обучение по гинекологична онкологична хирургия в болница за образование и проучване Etlik Zübeyde Hanim. По време на мандата си като специалист той се концентрира главно върху минимално инвазивни интервенции.
През 2018 година работи като лекар-наблюдател в Центъра по ракови болести „ Мемориал Слоун Кетъринг ”, Катедра по гинекологична онкология. Доц. доктор Алпер Каральок следи многочислени роботизирани гинекологични и гинекологично-онкологични интервенции. През 2018 година става доцент. Участва в доста интервенции, в това число гинекологични, ендометриозна хирургия и уро-гинекологични интервенции.
Публикува над 50 публикации в национални и интернационалните списания.
Гинекологични болести и гинекологични ракови болести
Един от най-големите страхове на дамите са гинекологичните болести и гинекологичните ракови болести. Ракът на маточната шийка е четвъртото по тип най-често срещано злокачествено заболяване при дамите в международен мащаб, ендометриомът е 6-ти, а ракът на яйчниците е 8-ми. Ракът на гърдата, ендометриома и рак на яйчниците са следени годишно при над 1 милион дами в международен мащаб. Ендоскопската хирургия, употребена в клиниката по гинекологична онкология на Liv Hospital, дава доста преимущества като по-малки сечения и затова по-бързо възобновяване.
Гинекологично лекуване на рака с минимално инвазивни способи.
" Ендоскопска хирургия " или по този начин наречената " Минимална инвазивна хирургия " е хирургичен способ, осъществяван посредством потребление на камера и устройства за диагностика и лекуване на болестта, вкарвани през естествени отвори или дребни сечения. Тя включва хирургични процеси, засягащи тялото по-малко, в сравнение с отворената интервенция заради по-малките сечения. В клиниката по гинекологична онкология Liv Hospital, при този способ се употребяват високотехнологични HD камери. С ендоскопските способи разрезите са доста по-малко и по-малки, тъй че болките се свеждат до най-малко и пациентът се усъвършенства по-бързо.
В отделението по гинекологична онкология на болница " Лив " се употребява ендоскопска хирургия за диагностика и лекуване на доста болести:
• За премахване на миома в матката.
• За лекуване на доброкачествени кисти, развивани в яйчниците.
• При терапия на ендометриомни кисти, наречени шоколадова киста.
• За диагностика и лекуване на извънматочна бременност и болести на тръбите (като ендометриоза или сраствания)
• За премахване на матката, когато би трябвало да се отстрани (хистеректомия)
• За проучване на аргументите за неплодородие
• За хирургично усъвършенстване на положения като пролапс на матката
• За лекуване на злокачествени болести при дами.
• За близки до злокачествени болести на маточната шийка или ендометриома, които изискват интервенция.
• За кисти и формирания в тръбите и яйчниците
• За ранен етап на рак на яйчниците
Всички нуждаещи се от консултация или второ мнение български пациентки ще могат да си запишат авансово час за безвъзмездна консултация със експерта. Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Алпер Каральок в София на 23 октомври 2019г. би трябвало да се запишат авансово на:
• телефона на „ Медикъл Караджъ “: +359 879 009 742 или +359 879 977 401
• да заявят стремежи от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.
Консултациите ще се проведат на база медицински документи и образни проучвания с които разполагат пациентите досега. По време на безплатните съвещания няма да се правят прегледи с ехограф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР