Специалистът Георги Петров, извел три пъти младежите до 21 години

...
Специалистът Георги Петров, извел три пъти младежите до 21 години
Коментари Харесай

Георги Петров за ролята на технологиите и иновациите във волейбола

Специалистът Георги Петров , извел три пъти младежите до 21 години на Локомотив до купа в Русия, член на новосформираната треньорска комисия към Българската федерация по волейбол, приказва пред Богдан Млъчков в подкаста " Volleyball Explained " . Петров също е някогашен волейболист от школата на Левски, някогашен национал, както и няколко години помощник-треньор в българския народен тим. Той продължава да ползва концепциите си за повишение на квалификацията на треньорите и на младежкия и детския волейбол, като неотдавна организира неповторим по рода си виртуален семинар, провокирал интереса на стотици експерти.

В подкаста Петров приказва за концепциите на новата треньорска комисия, уебсайтът ucha.se като ентусиазъм за българския волейбол, спортната анимация - инструмент в процеса на образование, значимостта на връзката сред треньорите. Каква съгласно него е ролята на технологиите и нововъведенията във волейбола?
Специалистът споделя и каква ще е тематиката на идващия семинар след триумфа на първия подобен. Какво е мнението му за включването на Максим Михайлов от Зенит (Казан) като външен нападател през миналия сезон?
Чудо ли беше завръщането на Русия на финала на олимпийските игри през 2012 година в Лондон (в дуела с Бразилия, завършил 3:2 гейма)?

Каква е оценката му за равнището на българската Суперлига?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР