Специален влак с организирана туристическа програма ще пътува и през

...
Специален влак с организирана туристическа програма ще пътува и през
Коментари Харесай

Специалният влак по теснолинейката ще пътува още две съботи

Специален трен с проведена туристическа стратегия ще пътува и през идващите две следващи съботи (21-ви и 28-ми август) по маршрут от гара Септември до гара Аврамово и след час и половина престой на най-високата гара на Балканския полуостров ще отпътува назад за гара Септември.

Специалният туристически трен отпътува от гара Септември в 10:45 ч. и по време на пътуването са планувани прекъсвания в гара Цепина за разглеждане на Дом-музея на теснолинейката, гара Велинград, гара Цветино - една от най-колоритните по маршрута и за фотопауза в дивата околност край спирка Света Петка, където в предишното парните локомотиви са зареждани с вода. В гара Аврамово композицията ще престои час и половина, където пътуващите ще могат да се насладят на приятна разходка или пикник в красивата планинска околност. При пътуването от Аврамово до Септември влакът ще престои на новата планинска спирка Стоян Митов , открита в чест на 100-годишнината от приемането на закона за изграждане на теснолинейката, както и на спирка Велинград-юг, ситуирана в непосредствена непосредственост до известния велинградски парк " Клептуза ". Композицията ще дойде в гара Септември в 18:35 ч.
 Билетите за специфичния трен по теснолинейката към този момент са в продажба
Билетите за специфичния трен по теснолинейката към този момент са в продажба

От гара Септември - до гара Аврамово

Цената на двупосочния билет е 45,00 лева за един пасажер с включено непокътнато място в двете направления. Децата до 7-годишна възраст пътуват гратис без да употребяват настрана седящо място , като при закупуване на билети е нужен документ, удостоверяващ тяхната възраст. БДЖ припомня, че децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

Билети могат да бъдат закупени онлайн на следния линк и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР