Специален прокурор Робърт Мълър приключи разследването си за намеса на

...
Специален прокурор Робърт Мълър приключи разследването си за намеса на
Коментари Харесай

Робърт Мълър приключи разследването за намеса на Русия в изборите и предаде доклада на главния прокурор на САЩ

Специален прокурор Робърт Мълър завърши следствието си за интервенция на Русия в изборите в Съединени американски щати и за допустима съгласуваност сред нея и сътрудници на президента Доналд Тръмп, съобщи Асошиейтед прес.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати заяви, че през вчерашния ден Мълър е предал окончателния си отчет на основния прокурор Уилям Бар, който се среща с него.

Докладът на Мълър, който към момента е поверителен, приготвя сцената за огромни обществени борби, отбелязва Асошиейтед прес. Следващите стъпки са на основния прокурор на Тръмп, Конгреса и по всяка възможност на федералните съдилища.

Не е ясно каква част от отчета ще стане обществена или ще бъде предоставена на Конгреса. Бар съобщи, че ще напише собствен личен отчет, обобщаващ заключенията на Мълър.

Почти двегодишното следствие засенчи ръководството на Тръмп като президент и докара до повдигането на обвинявания против 34 души, в това число на шестима, които бяха част от предизборната акция на Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР