Специален празничен блок, игрални, документални филми и музикални програми в

...
Специален празничен блок, игрални, документални филми и музикални програми в
Коментари Харесай

Празнична програма по БНТ 1 за Трети март

Специален празничен блок, игрални, документални филми и музикални стратегии в ефира на публичната телевизия на 3 и 4 март

В деня на националния празник на България Трети март, както и в почивния понеделник, 4 март, Българска национална телевизия 1 предлага на феновете тематична стратегия с празничен блок, богата селекция от игрални, документални филми и музикални продукции.

На 3 март, неделя, след „ Денят стартира с Георги Любенов “ от 10:00 ч. до 12:00 ч. по Българска национална телевизия 1 гледайте специфичното студио „ Мечтата България “ с водещи Ирен Леви и Димитър Стоянович.

В 11:00 ч. Българската национална телевизия ще излъчи директно от паметника на Незнайния боец в София боен обред за издигане на Националния трикольор, а в 18:30 ч. – директно от площад „ Народно заседание “ тържествената заря-проверка по случай националния празник.

От 16:00 ч. по Българска национална телевизия 1 е концертът на Гвардейския внушителен духов оркестър. В 19:30 ч. следва документалният филм „ Разпятието на една ария “ на режисьора Милена Гетова, отдаден на историята на песента „ Шуми Марица “.

В неделната вечер от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 не пропускайте новия епизод на сериала „ Вина “, а от 22:00 ч. – игралния филм на режисьора Виктор Божинов „ Възвишение “ по едноименния разказ на Милен Русков.

На 4 март Българска национална телевизия 1 ще излъчи подбрани български игрални филми: от 10:50 ч. е детският филм „ Изпити късно “ с режисьор Иванка Гръбчева, а от 14:10 ч. е „ Светът е огромен и избавление дебне отвред “ на режисьора Стефан Командарев.

В празничната стратегия в понеделник са и концертите „ Йорданка Христова – вечно. 60 години на сцена “ с начален час 12:30 и „ Завръщане към корена “ на „ Мистерия на българските гласове “ от 16:40 ч.

В 17:35 ч. на 4 март по Българска национална телевизия 1 следва документалният филм „ Моралът е положителното “ на режисьора Веселин Диманов, отдаден на Кристиан Таков. В 22:00 ч. гледайте игралния филм „ Писмо до Америка “ с режисьор и сценарист Иглика Трифонова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР