Специален двубой ще изиграят в неделя юношите на Берое от

...
Специален двубой ще изиграят в неделя юношите на Берое от
Коментари Харесай

Юноши на Берое ще играят в памет на загинал талант

Специален дуел ще изиграят в неделя юношите на Берое от набор 98, 99, 2000 и 2001, оповестява страницата на клуба. Срещата, която ще се състои на подготвителния терен над стадион Берое ще бъде в памет на юношеския национал и състезател на "зелено-белите " Мартин Ковачев. Талантът почина при злополука тъкмо преди година.

Катастрофа лиши живота на младеж на Берое и национал

Двубоят, наименуван "Спомен за Марти " ще стартира в 18.00 часа. В единия тим ще бъдат някогашните съотборници на Марти от набор 1998 и 1999 година Те ще се изправят против сегашни играчи от Академията на Берое, родени през 2000 и 2001 година В игра ще се появи и треньорския щаб на отбора на юношите старша възраст - Иван Гаджев и Атанас Рибарски, които работиха с гения в годините му в школата.

След срещата фамилията на Мартин Ковачев провежда и специфична вечеря за двата отбора. На нея със специфични видеоклипове ще бъдат припомнени част от изявите на Марти с екипа на Берое. Тогава ще бъде дадена и специфичната стипендия за най-хубавия състезател на Берое U19, която фамилията на гения връчва.

"Желаем всички, които го познаваха и обичаха да участват. Нека види, че има хора, на които липсва и в никакъв случай няма да бъде пропуснат ", приканиха през обществените мрежи гениите на Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР