>Специален акцент в новината е концертът на оперната дива Александрина

...
>Специален акцент в новината е концертът на оперната дива Александрина
Коментари Харесай

Варненско лято“ в новините на Асоциацията на европейските фестивали

>
Специален акцент в новината е концертът на оперната дива Александрина Пендачанска с осъществяването на иконични арии от опери на Хендел, Росини, Маскани и Верди и документални фрагменти от основни моменти на нейната кариера. Споделена е и вдъхновяващата атмосфера на този извънреден като професионализъм и като върхова страст празничен концерт.

Сайтът на Асоциацията отпраща към програмата на идващите многочислени събития от афиша на Музикалното " Варненско лято “, които следва да разширят естетическите граници на сезона чак до началото на ноември.

Публикувани са и фотографии от концерта на Росен Донев.

Билети за събитията от програмата на ММФ " Варненско лято “ 2018: за концертите - на касите на ФКЦ и онлайн на www.fccvarna.bg, за " Опера в Летния спектакъл “ - на касите на Летен спектакъл, Опера Варна и онлайн. Продажба на билети в деня на събитията - на място преди събитието.  

ММФ " Варненско лято “ 2018 се провежда от Община Варна в партньорство с Министерството на културата и НУИ " Добри Христов “ и със съдействието на Градска художествена изложба " и Италианския културен институт. 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР