Спецакция в офисите на бизнесмена Васил Божков. Засилено полицейско присъствие

...
Спецакция в офисите на бизнесмена Васил Божков. Засилено полицейско присъствие
Коментари Харесай

Прокурори и МВР в офисите на Васил Божков

Спецакция в офисите на предприемача Васил Божков. Засилено полицейско наличие има пред постройката на неговия " Нове холдинг ", която се намира на улица " Московска " в София, съобщи БНР. Освен това се претърсва и някогашна резиденция в парк „ Витоша “, за която също се счита, че е обвързвана с предприемача.

Към момента няма информация каква е повода за претърсванията на полицията и прокуратурата. От Министерство на вътрешните работи не удостоверяват, само че и не отхвърлят информацията за полицейската акция.

Специализираната прокуратура и Министерство на вътрешните работи влязоха в офисите на Васил Божков на ул. " Московска ", заяви и Българска национална телевизия. Твърди се, че засилено полицейско наличие има и пред офис на " Националната лотария " на улица " Фритьоф Нансен ".

Акцията се организира в деня, в който поправките в Закона за
хазарта, предвиждащи извънреден държавен монопол върху лотарийните игри, влизат на първо четене в Народното събрание. Депутатите ще гледат плана на Валери Симеонов незабавно откакто гласоподават вота на съмнение против кабинета „ Борисов ” 3.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР