Спецакция се проведе и в Мездра, съобщиха от полицията. Операцията

...
Спецакция се проведе и в Мездра, съобщиха от полицията. Операцията
Коментари Харесай

Спецакция се проведе и в Мездра

Спецакция се организира и в Мездра, оповестиха от полицията.

Операцията бе ориентирана против противодействието на битовата престъпност в дребните обитаеми места, обезпечаване на заселено полицейско наличие в селищата за противопоставяне на обири и грабежи, надзор на пътното придвижване, инспекции за нелегално владение и разпространяване на наркотични субстанции.
 Министерство на вътрешните работи
Тя е извършена на територията на селата Горна  Кремена, Долна Кремена и Мездра. Действията са осъществени от чиновници на районните ръководство в Мездра и Враца, под наблюдението на Районната прокуратура.

В хода й са тествани 65 лица и 39 моторни транспортни средства. При претърсвания на частни адреси са конфискувани нелегално притежавана ловна пушка със заличени номера, самоделно направен револвер със заглушител, муниции за двете оръжия; върхове на стрели и други предмети с културно-историческа стойност.

Образувани са две досъдебни производства - за нелегално владеене на наркотични субстанции и по линия „ Културно-исторически полезности “. Служителите на „ Пътна полиция “ са съставили 4 акта и 27 фиша за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР