Спестяването на електрическа и топлинна енергия през зимния сезон, може

...
Спестяването на електрическа и топлинна енергия през зимния сезон, може
Коментари Харесай

Идва зима, токът е скъп, как да се топлим умно и за по-малко пари?

 Спестяването на електрическа и топлинна сила през зимния сезон, може да се окаже доста сложна задача. Въпреки това, в случай че желаеме да съхраним средства, с цел да изкараме мразовитата зима, би трябвало да подходим рационално към тази толкоз значима задача – пестенето на електричество. Много е изговорено и изписано на тематиката икономисване на електрическа енергия, само че ние ще се опитаме да Ви дадем на практика препоръки, които се надяваме, че ще Ви бъдат потребни, и ще Ви оказват помощ.

Полезни препоръки за икономисване на ток през зимата

Електроенергията е скъпоценна и би трябвало да се пести, изключително в случай че желаеме да разполагаме със средства, с цел да си покриваме отговорностите, да се храним, и да се забавляваме, когато това е допустимо. В идващите няколко реда Ви даваме елементарно изпълними упътвания за икономисване на ток. По този метод ще останат пари в портфейла Ви или в банковата сметка. Ето какво имаме поради:

- Инвестирайте в нова дограма – в случай че остарялата и вехта дървения стартира да пропуща навлизане на леден въздух, а от прозорците излиза топлота, то тогава най-хубавото решение е да инвестирате в нова дограма, която ще увеличи коефициента на топлоизолацията. Да, това е масраф, само че се надяваме, че сте го планували в бюджета си;

- Фасадна топлоизолация – съвсем няма апартамент или къща, чийто притежатели да не са се погрижили за фасадната топлоизолация. С нейна помощ ще задържате топлината от другите уреди и ще се радвате на топъл и комфортен дом, без да разхищавате електричество. Комбинирайки външната изолираност с добра дограма, резултатите няма да закъснеят и Вие ще се чувствате по-добре, и ще харчите по-малко пари за електрическа енергия.

- Ограничение на потреблението – във вашия дом има доста потребители на електрическа енергия. Това са печки, лампи, компютри, хладилници, фризери, скари и прочие. Опитайте се да извършите, тъй че да употребявате допустимо минимум потребители. Не оставайте лампите да светят денем, отделете децата от компютъра и ги насърчете да икономисват ток, замислете за покупка на по-икономична печка или ледник.

- Сменете старите крушки – в случай че към момента употребявате старите волфрамови крушки с нагреваема жица, то най-добре ги заменете с LED крушки, защото те са доста по-икономични и устоят по-дълго време. Това ще Ви помогне да спестите ток.

- Не стойте през целия ден пред тв приемника – намерете си по-добри занимания, от сорта на четене на книга, домакински ремонт, събиране с обичаните Ви хора, игра на настолни игри от сорта на Не се сърди дребосъче, Асоциации, карти и всичко, което Ви носи наслаждение.

Защо да последвате нашите препоръки?

Всичко, което може да Ви бъде потребно за песетене на ток, ще даде дълготраен резултат. Вие можете да избиете вложенията си за по-малко от две години, в случай че предвидите нещата в ранен стадии. Скъпият ток може да Ви държи в плен доста дълго, в случай че не се съобразите със препоръките, които дадохме нагоре в нашата публикация. Те са изпитани и работят, тъй че бъдете спокойни.

С вярата, че ще вникнете в смисъла на тази обява и ще последвате упътванията ни, се разделяме, като Ви желаем една по-топла и приятна зима, в която да изкарате радостно всички празници със фамилията, околните и приятелите Ви. Ако останете без пари, постоянно можете да заложите на надеждни. Пожелаваме Ви триумфи!

Тази публикация доближава до вас с помощта на Кеш Кредит!

- офис Чаталджа

гр. Варна, ул. " Чаталджа “ 20, вх. А, сутерен

- офис Център

гр. Варна, бул. Сливница 91

- офис Д-р Пискюлиев

гр. Варна, ул. Д-р Пискюлиев 88

0800 200 88          Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР