Спешното пътуване на принц Хари до Лондон не се отразява

...
Спешното пътуване на принц Хари до Лондон не се отразява
Коментари Харесай

Съседи на Хари и Меган разкриха какво се случва в перфектния им брак

Спешното пътешестване на принц Хари до Лондон не се отразява по най-хубавия метод на връзките му с Меган Маркъл.

Според информация в английската преса, по-малкият наследник на принцеса Даяна ще се наложи да организира сериозен диалог с баба си Елизабет II. Тя била извънредно разочарована и недоволна от метода, по който внукът ѝ се държи в общественото пространство.

Запознати издават, че внукът на Елизабет II ще дойде на Острова без брачната половинка си, написа jenata.blitz.bg.

Това несъмнено е основало напрежение в връзките на младото семейство. Съседи на двойката разкриват, че сред тях са зародили съществени различия. Те прибавят, че не са ги виждали да се разхождат дружно на територията на първокласното им имение в Монтесито, не ги срещат и в Санта Барбара. Освен това, по думите им, херцозите не прекарват съвсем никакво време дружно, написа New Idea.

" Нещата посред им въобще не са добре ", споделя източник.

Съседите постоянно забелязвали, че принц Хари остава в имението с кучето и дребния Арчи, до момента в който Меган се усамотявала в първокласен ресторант на 5-звезден хотел, където работела от заран до вечер.

„ Говори се, че Хари прекарва повече време с кучето и сина си Арчи, в сравнение с с Меган, която заобикаля странното напрежение посред им, като се мотае в ресторанта и провежда обществени обяди и срещи ", прибавя източникът.

Някои добре осведомени поданици на Монтесито считат, че херцогинята даже се е преместила да живее в една от вилите до ресторанта.

" Виждат я там няколко пъти седмично. Местните стартират да се чудят дали тя в действителност живее там! ", споделя още източникът.

Въпреки че принц Хари може да е неудовлетворен от актуалната обстановка, той не може да направи нищо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР