„Спешно ни трябва законът за КПКОНПИ, за да може да

...
„Спешно ни трябва законът за КПКОНПИ, за да може да
Коментари Харесай

Настимир Ананиев, ПП: Иван Гешев се оказа по-голям политик от мен

„ Спешно ни би трябвало законът за КПКОНПИ, с цел да може да не се злоупотребява “, настоя той и добави: „ Движение за права и свободи напряко изпадат в нервност. При ГЕРБ страхът, че може да проработи орган, също е огромен “.

„ Политиката не е детска площадка, в която някое дете споделя на друго, аз с него няма да си играя. От Политическа партия в никакъв случай не сме „ сякаш “ преговаряли. Искаме да има държавно управление, тъй като в този миг това е най-хубавото за България. Виждаме наши сътрудници по какъв начин желаят да провалят всичко. Слави Трифонов все отдръпва нещо. Там е явно, че решенията се взимат еднолично “, разяснява още депутатът от Политическа партия.

„ Най-късно идващия понеделник или би трябвало да се върне мандатът, или да се разгласи претендент за министър председател. В момента Българска социалистическа партия би трябвало да решат по какъв начин да подходят. На нас ни би трябвало болшинство в Народното събрание “, безапелационен бе той и добави, че всяка една групировка би трябвало да уточни фрагментите, които желае да заемат някаква служба.

„ Имаме един модел, който с години е бил експлоатиран, строяло се е без позволение, ние самите виждаме за какви поправки става дума, всичко се разрушава. Наред с Румъния сме водещи по смъртни случаи. Около 21 % от инспекциите дават отговор на условията и няма проблем, само че при останалите проценти-там нищо не е наред. Надявам се наесен да има кой да поддържа пътищата “, разяснява още Ананиев.

Той прикани от пътния отрасъл ясно да посочат какво са заварили и какво е било по времето на ГЕРБ.

„ Ние желаеме нещата да се случват и бизнесът да работи обикновено. Харченето на обществени средства би трябвало да са ясно разчетени. Навсякъде се вършат поправки по пътищата. В Кърджали и Смолян интензивно се работи сега “, съобщи Настимир Ананиев.

„ По отношение на Христо Иванов, би трябвало него да питате по тази причина какво е споделил и имал поради. В момента в „ Продължаваме Промяната “ не са обсъждани имена, свързани с министри за предстоящ кабинет “, добави националният представител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР