Спешни мерки за намаляване на пътнотранспортния травматизъм ще бъдат обсъдени

...
Спешни мерки за намаляване на пътнотранспортния травматизъм ще бъдат обсъдени
Коментари Харесай

Представители на правителството и неправителствени организации ще обсъдят спешни мерки за намаляване на пътнотранспортния травматизъм


Спешни ограничения за понижаване на пътнотранспортния травматизъм ще бъдат разисквани на съвещание на Държавно-обществената комисия по Безопасност на придвижването по пътищата. Това е най-висшият съвещателен орган, в който присъединяване вземат представители на всички ангажирани институции и неправителствения бранш, оповестяват от държавната пресслужба.

Заседанието ще бъде намерено от Иван Демерджиев, заместник–министър ръководител по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работи.

Комисията е под председателството на Мария Лазарова, заместник-председател на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, а в полемики присъединяване ще вземат и Венцислав Катинов, заместник-министър на вътрешните работи, Захари Христов, заместник–министър на районното развиване и благоустройството и Николай Найденов, заместник–министър на превоза и известията.

Комисията ще се организира в понеделник, 12 септември 2022 година, от 10:00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет. Представителите на медиите ще имат опция да снимат началото на съвещанието, в рамките, на което ще бъдат показани и ограниченията на институциите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР