Спекулациите за бъдещето на Конър Макгрегър се появиха още от

...
Спекулациите за бъдещето на Конър Макгрегър се появиха още от
Коментари Харесай

Макгрегър най-сетне свали картите си

Спекулациите за бъдещето на Конър Макгрегър се появиха още от момента, в който приключи дебютната му боксова среща с Флойд Мейуедър през август. И макар че ирландеца загуби тази борба с механически нокаут в 10-ия рунд, първенецът на UFC в лека категория прибра 100 милиона $ за това проваляне и от този момент се любува на живота.

Феновете продължаваха и продължаваха да се надяват, че ирландецът ще се завърне за UFC 219 на 30-ти декември, с цел да се изправи против краткотрайния първенец в лека категория Тони Фъргюсън, само че след провалените договаряния шефовете на UFC оповестиха, че основната борба за последното събитие на организацията за годината ще бъде сред Крис Сайборг и Холи Холм.

След като Макгрегър е към този момент една година отвън света на смесените бойни изкуства, почитателите започнаха да се чудят дали той не възнамерява ново случка на боксовия кръг.

Сега, до момента в който "Прословутият " възнамерява коледната си отмора, той съобщи самонадеяно, че желае всички бойци от света на ММА и бокса да лобират, с цел да стигнат до борба с него.

"Моята цел е да се върна или на кръга, или в клетката. 2017-та година беше историческа. Покорих и света на бокса, и този на смесените бойни изкуства. На този стадий от моята кариера, както е било в по-голямата част от престоя ми в UFC, евентуалните ми съперници би трябвало да лобират съществено, с цел да се бият с мен. Можете да очаквате Конър Макгрегър на всички места. Аз повеждам бойната игра, стилната игра, играта с уиски или каквото и да е идващото ми начинание. Имам желание да се удрям през 2018-та година, в случай че това се отрази на въздействието ми върху бойните спортове. Аз и моят екип продължаваме да водим договаряния с UFC и в случай че договорката има смисъл за мен, с неспокойствие чакам да се бори за моята компания през 2018-та година ", съобщи Макгрегър.

Още от началото на своята кариера в UFC през 2013-та година, Макгрегър е загадъчна и магнетична мощ в света на смесените бойни изкуства. Той мина като валяк през цялата категория перо, преди да завоюва купата през 2015-та година. След това последваха две борби с Нейт Диаз в полусредна категория, преди ирландецът да завоюва купата в лека категория една година по-късно. Именно след тази борба последва случка в света на бокса и супер доходоносна среща със завръщащата се боксова легенда Флойд Мейуедър.

Сега желанията на ирландеца най-сетне за известни, въпреки и не напълно съответни, наподобява, че ще забележим Макгрегър да се завръща през новата година. Просто към момента не знаем къде ще стане това.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР