Спекулациите за бъдещето на играча от Бенфика – Карлос Винисиус,

...
Спекулациите за бъдещето на играча от Бенфика – Карлос Винисиус,
Коментари Харесай

Ливърпул и Уулвс атакуват звезда на Бенфика, португалците ще се бранят

Спекулациите за бъдещето на играча от Бенфика – Карлос Винисиус, се ускоряват съществено. Голям интерес към него има от Ливърпул и Уулвърхемптън. Въпреки това играчът на „ орлите” е подготвен да преподпише контракта си с отбора от Лисабон. 25-годишният състезател е „ хванал” окото на дуото от елита на Англия, откакто през този сезон нападателят има 20 гола и 12 асистенции в 36 мача от Лига Сагреш.

Португалското издание Record твърди, че Бенфика е покрай договарянето на играча с нов договор, в който ще попада постоянна финансова уговорка. Настоящият контракт на Винисиус изтича през лятото на 2024-а година, а в него лежи алтернатива за откупуване на стойност 100 милиона евро. Сега Бенфика желае да я повиши на 120 милиона.

По-рано през годината имаше изказвания, че Бенфика е подготвен да се раздели с него за 60 милиона от европейската валута, откакто бразилецът е поискал прекосяване в Премиър лийг. Винисиус се причисли към Бенфика през предишното лято след трансфер за 20 млн. евро от Наполи, като нападателят вкарва гол за новия си тим на всеки приблизително 87 минути.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР