Спекулациите около заседанието на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз

...
Спекулациите около заседанието на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Ще има ли БФС нов президент?

Спекулациите към съвещанието на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз (БФС) ден преди съвещанието му в петък, на което ще бъде прегледана оставката на президента Борислав Михайлов валят.

Изданието " Меридиан мач ", което е обвързвано с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, заяви, че новият президент на БФС ще бъде определен без конгрес още в петък, а отпред на централата ще застане Атанас Фурнаджиев.

В същото време първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков разяснява пред topnovini.bg, че Изпълкомът няма да одобри оставката на Борислав Михайлов.

Той подаде оставка след близо 15-годишно ръководство след срамната загуба на България от Англия с 0:6 в София в понеделник. Двубоят влезе в международната преса поради расистки възгласи на почитателите. Това беше мотивът министър председателят да разпореди оставката на Борислав Михайлов. Малко по-късно в централата на БФС в Бояна влезе и прокуратурата, която все още обществено не е показала резултатите от акцията си.

Очакванията са още фокусът към оставката на Борислав Михайлов да бъде преместен с настояването на оставка на селекционера на националния тим Красимир Балъков. На съвещанието на Изпълкома в петък ще бъде изслушан доклад на Балъков за работата му и съвсем несъмнено е, че той ще напусне поста, написа dir.bg.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР