Спекулациите около евентуален трансфер на Янис Адетокумбо в Голдън Стейт

...
Спекулациите около евентуален трансфер на Янис Адетокумбо в Голдън Стейт
Коментари Харесай

Голдън Стейт от години преследва Янис Адетокумбо

Спекулациите към възможен трансфер на Янис Адетокумбо в Голдън Стейт Уориърс се ускоряват. Поредната порция информация идва от Конър Леторно от San Francisco Chronicle, който твърди, че " войните " от години се готвят да създадат оферта за суперзвездата на Милуоки Бъкс.

Източникът се базира на информация от лигата, че генералният управител на Уориърс Боб Майърс желае тимът му да поддържа еластичност във връзка с сегашния състав и бъдещето си.

The Warriors have reportedly been planning to acquire Giannis for years. https://t.co/XxULGZqKNl pic.twitter.com/zvuBELUZip
— theScore (@theScore) May 7, 2020 Планът с привличането на Д'Анджело Ръсел и по-късно размяната му с Андрю Уигинс бе основна за " войните ", защото те получиха значим предпазен избор за Драфт 2021. Въпреки че Милуоки най-вероятно няма да се задоволи с Уигинс и три избора от Драфта, с цел да се раздели с Янис, то управлението би трябвало да намерения върху контракта му. Той изтича идващото лято, а " елените " елементарно могат да го задържат с петгодишна " супермаксимална " договорка на стойност 254 милиона още това лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР