Спекулациите около бременността на Джиджи Хадид могат да спрат. Супермоделът

...
Спекулациите около бременността на Джиджи Хадид могат да спрат. Супермоделът
Коментари Харесай

Джиджи Хадид потвърди: Бременна съм - slava.bg

Спекулациите към бременността на Джиджи Хадид могат да спрат. Супермоделът удостовери, че чака първото си дете от приятеля си Зейн Малик. В последния ден от април, бъдещата майка се появи в онлайн шоуто на Джими Фалън, където показа щастливата вест за първи път.

„ Искахме да обявим нещата по собствен метод, само че въпреки всичко сме доста разчувствани, щастливи и признателни за всички положителни пожелания и огромната поддръжка “, сподели Хадид посредством онлайн връзка. Тя добави, че бременността по време на карантина в действителност вдъхва лек позитивизъм в дома ѝ.

Джиджи показа, че поради детето има голям вкус и всеки ден яде разнообразни неща. Но това, на което не може да устои е тортата от рождения ѝ ден. Супермоделът навърши 25 години преди няколко дни, а празненството беше единствено за най-близките ѝ хора, измежду които беше и бъдещият татко Зейн Малик.

„ Един другар ми направи тортата. Не знам дали е от хормоните или от карантината, само че рева на всеки пет минути в продължение на 1 час, когато се сетя за този жест “, добавя Хадид. Според някои почитатели, рождения ден на звездата е послужил и като празненство, на което е оголен полът на бебето.

Тъй като Джиджи държи балон с розова шнур, доста хора сметнаха, че тя чака момиченце. На други фотоси обаче се вижда, че Хадид държи и балон със синя шнур, което наведе на мисълта, че може би става дума за близнаци. Засега няма публична информация за пола на детето.

Снимки от рожденния ден на Джиджи, можете да видите ТУК!

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР