Спекулациите кой ще наследи севернокорейския лидер се засилватСпекулациите за това

...
Спекулациите кой ще наследи севернокорейския лидер се засилватСпекулациите за това
Коментари Харесай

Ким Чен Ун отново показа публично 10-годишната си дъщеря

Спекулациите кой ще наследи севернокорейския водач се ускоряват

Спекулациите за това кой ще наследи Ким Чен Ун се ускоряват. Причината е в появяването на дъщерята на севернокорейския водач - този път – по време на боен церемониал в Пхенян. Това е петата обществена изява на момичето, което е на забележима възраст към 10 години. И то – за последните три месеца, осведоми.

Kim Jong Un's daughter was seen marching alongside him at a military parade this week. The girl has not been named in state media, but South Korean intelligence officials believe she is Kim's daughter identified as Ju Ae
— Reuters (@Reuters)
Смята се, че това е втората щерка на Ким Чен Ун и единственото му дете, което е било показвано в общественото пространство. Всичко това кара анализаторите да мислят, че севернокорейският водач я приготвя за собствен правоприемник на поста. Това би било четвърто потомство от семейството Ким отпред на Северна Корея.

" С цел да вземеш властта в Северна Корея, най-важното нещо е да получиш надзор над военните. И да получиш тяхната преданост. Затова мисля, че дъщерята на Ким Чен Ун го съпровожда главно на събития, свързани с армията ", съобщи Чонг Сунг-Чанг, шеф на Центъра за Източноазиатско съдействие.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР