„Спекулации могат да се правят особено от националистическите формации. ДПС

...
„Спекулации могат да се правят особено от националистическите формации. ДПС
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов:Не управляваме в коалиция с никого

„ Спекулации могат да се вършат изключително от националистическите обединения. Движение за права и свободи е опозиционна партия в това национално заседание. Когато става дума за държавността, за цели, свързани с евроатлантическата ориентировка на страната, за тези политики, които са в интерес на обществото, Движение за права и свободи постоянно ще гласоподава за тези политики”. Така депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов разяснява пред Нова телевизия острата реакция от страна на Патриотите, подбудена от избора на нови членове в Комисията за контролиране на известията и позицията им, че същинската коалиция е сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Имаше много претенденти и чуване в комисия. Ние гласувахме на база предоставена информация за претендентите. Защо са дали своят вот едните и другите обединения по подобен метод, би трябвало те да отговорят. За техните вътрешни съдружни взаимоотношения, те сами би трябвало да отговорят”, добави той.

„ Движение за права и свободи не ръководи в коалиция с никого. Партията ни е опозиционна политическа групировка и когато става дума за държавността, за стабилността на страната, за евроатлантическата ориентировка, постоянно ще гласуваме в тази посока”, сподели още Ибрямов.

Джейхан Ибрямов уточни, че Движение за права и свободи е партията, която е труженик на машинното гласоподаване. „ В настоящото законодателство машинното гласоподаване е залегнало. Експериментално машинно гласоподаване има от години насам в страната. Този вид гласоподаване ще помогне в случай че желаеме да се понижи субективността по време на отчитането на резултатите и да се отстраняват тези фактори, които довеждат до недействителни бюлетини”, сподели той.

Депутатът от Движение за права и свободи разяснява и акцията на прокуратурата, обвързвана с приватизацията у нас. „ Когато беше обявена тази концепция от прокуратурата, Мустафа Карадайъ я поддържа. Движение за права и свободи постоянно е за обективно изнасяне на обстоятелствата, които са се случили в страната. Ако има някакви позволени неточности, дано да бъдат поднесени на обществото. Виждаме какъв брой деен е основният прокурор, следим дейностите, чакаме да има и резултат”, заключи Ибрямов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР