Спектаклите Забелязано в Благоевград“ и Съмнение“ на Драматичен театър Никола

...
Спектаклите Забелязано в Благоевград“ и Съмнение“ на Драматичен театър Никола
Коментари Харесай

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград с две селекции за участие в театрални фестивали

Спектаклите „ Забелязано в Благоевград “ и „ Съмнение “ на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ са част от формалната селекция на два театрални фестивала.

Спектакълът „ Забелязано в Благоевград “ (реж. Неда Соколовска) е едно от представленията, което публиката може да види на тазгодишното издание на фестивала „ Друмеви театрални празници “ в град Шумен. Традиционно събитието ще бъде намерено на 11 май и ще продължи до 16 май. „ Забелязано в Благоевград “ ще открие фестивалната стратегия и може да го гледате на 11 май от 17:00 часа в камерната зала на Драматично-куклен спектакъл „ Васил Друмев “.

Спектакълът „ Съмнение “ е другият избор от програмата на Националния фестивал на дребните театрални форми в град Враца. Това е най-старият сценичен фестивал в България с над 30-годишна история и за присъединяване могат да аплайват камерни спектакли. „ Съмнение “ (реж. Стайко Мурджев) може да гледате на 16 май от 20:00 часа в Драматично-куклен спектакъл – Враца.

Пожелаваме сполучливо показване на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград и на всички останали селектирани спектакли.

За повече информация може да следите в Официалната ни фейсбук страница: https://www.facebook.com/dt.blagoevgrad.

Билети за спектаклите може да закупите от касите на театрите и онлайн.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР