Спектакълът „За теб” отново ще се играе на сцената на

...
Спектакълът „За теб” отново ще се играе на сцената на
Коментари Харесай

За теб отново в Театър Азарян

Спектакълът „ За теб” още веднъж ще се играе на сцената на Театър Азарян на датите 16 и 30 януари 2018 година от 19,30 часа. В представлението вземат участие известните артисти Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов, като функциите са основани особено за тях. Режисурата е на Петър Кауков, сценографията – на Никола Тороманов, а създател е Яна Борисова.

Между тъмното и страшното, измежду нощ, двамата братя Емил и Виктор съумяват да изрекат тези неща, които всички ние в миналото сме желали да кажем на околните си, само че сме премълчавали от липса на храброст или на точните думи. Изплашени от едно злощастие, влюбени в едно и също момиче и изгубили смисъла на живеенето, братята се преоткриват един различен, преминавайки през прочувствени тресавища и океани.

„ За теб” печели публиката с откровените и чисто човешки тематики, които допират кътчета на душата ни, които не смеем да разкрием, окриляват ни, разплакват, само че и вдъхват вяра.

Пиесата има номинация за Икар 2015 на САБ за драматургичен текст и номинация за Аскеер 2015 за модерна българска драматургия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР