Спектакълът В ритъма на музиката предлага под формата на компютърна

...
Спектакълът В ритъма на музиката предлага под формата на компютърна
Коментари Харесай

В ритъма на музиката - компютърна игра за деца

Спектакълът „ В ритъма на музиката ” предлага под формата на компютърна игра едно занимателно странствуване из света на музиката, което среща децата с известни мелодии и с инструментите в оркестъра.

Сценарият е на Пламен Георгиев, който извършва и ролята на Фантома, Петя Петкова е Петя, Деляна Обрешкова - Виктория, Ина Петрова – Фея, Галина Великова и Миглена Страдалска - нимфи.

Диригент - Ганчо Ганчев
Режисьор - Сребрина Соколова
Сценарий - Пламен Георгиев

С присъединяване на Държавна опера Варна, Детско-юношеска опера Варна, Арт-център „ Арлекин.

„ В ритъма на музиката “ в своята същина е учебен театър за деца. Музикалните образци и показаните музикални принадлежности ще влияят и ще се запомнят по-ярко, в случай че са показани посредством история, вплетена в симулирана компютърна игра. Това е история, в която всяко дете би припознало себе си или съученика си от прилежащия чин. Спектакълът е построен върху непрекъснатото периодично повтаряне на подиуми от актуалния метод на другарство на децата, от самото начало звучи безпределно красива музика и всичко това доближава до аудиторията със модерни аудио-визуални средства и резултати. Музикалната палитра обгръща мостри както на класическата инструментална и вокална музика, по този начин и на балета и мюзикъла.

Началото е от 18.00 часа на съществена сцена в държавна такса " Стоян Бъчваров ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР