Спектакълът "Светът на златните момичета" събра на една сцена всички

...
Спектакълът "Светът на златните момичета" събра на една сцена всички
Коментари Харесай

Повече от 7000 зрители аплодираха Светът на златните момичета

Спектакълът "Светът на златните девойки " събра на една сцена всички сегашни национални състезателки по художествена гимнастика, дребни гимнастички от клубове в София, Перник и Елин Пелин, както едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deеp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау. Повече от 7000 фенове в зала “Арена Армеец” приветстваха осъществяванията на дребни и огромни.

Шоуто беше намерено от огромната българска актриса Цветана Манева, която дефинира гимнастичките ни като “живото злато на България”, предава Sportal.bg.

Отказалата се от националния отбор поради травма Елена Бинева изненада публиката в залата като излезе да играе на килима дружно с отбор дами. Първоначално тя излезе с маска на лицето, само че до края на осъществяването разкри кой се крие зад нея. Капитанката на предходния отбор и асистент треньор на Весела Димитрова сега Михаела Маевска също се включи в едно от осъществяванията и сподели прелестна спортна форма и получи мощни овации от залата.

Бронзовата медалистка от Рио 2016 с ансамбъла Любомира Казанова също излезе да играе със своите възпитанички от клуб "Левски Илиана " като тя се се трансформира в самата Илиана Раева с бяло трико и емблематичното комбиниране на Илиана по "Лунната соната ", а девойки от клуба извършиха фрагменти от съчетания на националния отбор с треньор Илиана Раева.

В шоуто се включиха ансамбъл-жени първи и втори състав, огромните Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн, народен отбор-девойки самостоятелно, 14 клуба по художествена гимнастика от София, Перник и Елин Пелин, както и младите очаквания на българската гимнастика Вая Драганова, Лъчезара Пекова и Татяна Воложанина.

В края на спектакъла бе показана българската делегация, която ще пътува за Игрите в Токио. Илиана Раева получи дарове от гимнастичките, а капитанът на националния тим - дами (индивидуално) Невяна Владинова подари голям букет от името на всички гимнастички на президента на БФХГ с думите "Госпожо Раева, това е букет от 56 рози, всяка от които символизира по една година от вашия живот! Благодарим Ви за всичко и доста ви обичаме! "

Шоуто бе проведено от Българската федерация по художествена гимнастика в лицето на генералния секрекретар Росина Атанасова, офис-мениджърите Гергана Йорданова и Моника Панайотова.

Снимки: Sportal.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР