Спектакълът На нея с обич! Емил Димитров ще бъде представен

...
Спектакълът На нея с обич! Емил Димитров ще бъде представен
Коментари Харесай

Българският спектакъл “На нея с обич! Емил Димитров“ с премиера в Дъблин

Спектакълът " На нея с любов! Емил Димитров " ще бъде показан премиерно в Дъблин през днешния ден. Представлението е отдадено на артиста, изпял десетки шлагери и основал шлагери, слушани и отвън рамките на България. Събитието ще се състои на сцената на " Clasac Тheater " в ирландската столица от 21:00 часа локално време. Това излиза наяве от обява във Facebook страницата на българското учебно заведение " Азбука " в Дъблин.

„ На Нея с любов! Емил Димитров " е музикален театър за актьора, за който животът бе музика, сцената - дом, а огромната обич - пубРолята на Емил Димитров се извършва от артиста Даниел Цочев. В представлението взе участие и актрисата Мартина Апостолова.

Автор и продуцент е Нели Бенова, а режисьор Снежина Петрова. Сценографията и костюмите са дело на Свила Величкова, видео дизайнът е на Владислав Илиев. Спектакълът ще бъде показан със надписи на британски език, преводът е на Любов Костова. ликата. Той изпя 400 песни, сътвори първите български шлагери, даде на Европа 10 шлагера. Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 фенове на концерт през 60-те години на ХХ век. Наричаха го „ новият Беко ", „ Синатра на Изтока ", само че той е Емил Димитров ", написа за артиста във Facebook страницата на събитието.

Спектакълът показва на публиката последната фантазия на Емил Димитров - да се срещне още веднъж и за финален път със своята аудитория и да се сбогува с нея. По пътя към нея времето се връща обратно и споделя историята на един живот, изпълнен с наслади и болки, с възходи и падения, с тествания и победи, със популярност и самотност.

" Шестнадесет незабравими песни на Емил Димитров ще звучат онлайн, в осъществяване на артиста Даниел Цочев. Сред тях са: „ Моя страна, моя България ", „ Ако си дал ", „ Писмо до мама ", „ Само тази нощ ", „ Джулия ", „ Арлекино ", „ Без грим ", „ Върни ми времето ", „ Нашият сигнал ", „ Вън вали ". Това е животът на Артиста Емил Димитров, разказан с песните му ", допълват уредниците.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР