Спектакълът Дебелянов и ангелите от Александър Секулов на Драматичен театър

...
Спектакълът Дебелянов и ангелите от Александър Секулов на Драматичен театър
Коментари Харесай

Дебелянов и ангелите спечели Аскеер за най-добър спектакъл и за режисура

Спектакълът " Дебелянов и ангелите " от Александър Секулов на Драматичен спектакъл Пловдив завоюва премиите за най-хубаво зрелище и за постановка в 29-ото издание на театралните награди " Аскеер ", които бяха предавани онлайн по Българска национална телевизия.


За постановката си Диана Добрева получи оценката за постановка.

Най-добрият артист в основна роля е Валентин Ганев за Лаймън Фелт в " Спускане от връх Морган ", а за най-хубава актриса беше отличена Радина Кърджилова за ролята ѝ на Сара в " Любовникът ". И двете представления са на Народния спектакъл " Иван Вазов ".

За поддържащи функции бяха наградени Ирини Жамбонас за ролята ѝ на Елизе в " Аз обичам, ти обичаш, тя обича " и Стоян Младенов за ролята на Ансел Смит в " Килър Джо " - в Малък градски спектакъл " Зад канала ".

Актьорът Иван Налбантов бе почетен от фондация " Аскеер " за изцяло творчество. Наградата му беше връчена от президента на фондация " Аскеер " Васил Михайлов.

Ненчо Костов получи премията в категория " Изгряваща звезда " за ролята на Дебелянов в спектакъла " Дебелянов и ангелите ".
 В очакване на премиите В очакване на премиите "Аскеер "
Тази вечер връчват театралните награди "Аскеер''. За 29-ти път актьорите от Театър "Българска войска " отличават своите сътрудници. Наградата "Аскеер " за ця...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР