Speedy официално представи на клиентите си възможността за Smart контрол“

...
Speedy официално представи на клиентите си възможността за Smart контрол“
Коментари Харесай

Speedy официално интегрира Smart контрол на пратките

Speedy публично показа на клиентите си опцията за „ Smart надзор “ на пратките.

“Smart надзор ” е безплатната функционалност за образован надзор на пратките. Чрез нея клиентите на Speedy ще могат да ръководят в действително време мястото и времето на доставка. Това ще става посредством линк, изпратен до тях посредством малко текстово известие на мобилния им номер или посредством Viber. През този линк клиентите ще могат да потвърдят, откажат, пренасочат или пренасрочат приемането на пратката си.

Smart надзор се отваря непосредствено в браузъра на телефона, таблета или компютъра на клиента с нормално кликване върху него. Има опция и за прекопирване на линка и слагането му в интернет браузър. Функцията дава опция да се види къде е пратката и какъв е статусът й. Опциите са да удостовери приемането на доставката, да отсрочи, да пренасочи или да избере друга комфортна дата.

При пренасочване клиентът има опция да избере да получи пратката си не на адреса, който в началото е показал, а до един от петте най-близки офиса на Speedy или до автомат за колета. Тази алтернатива е изцяло безвъзмездна в границите на обитаемото място. В взаимозависимост от часа на пренасочване, пратката може да бъде доставена в същия работен ден или на идващия.

Другата нова безвъзмездна алтернатива на Smart надзор е отлагането на доставката за идващ ден съгласно проектите и графика на клиента. При предпочитание той може и да откаже приемането.

С потреблението на Smart надзор клиентът получава опция да види настоящото местонахождение на своята пратка, а напълно скоро и да наблюдава в действително време до каква степен е стигнал неговият обслужващ пощальон.

Технологичното изобретение дава бърз и комфортен достъп до My Speedy – приложението на Speedy за цялостно потребителско обслужване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР