Спедиторската фирма Еконт“ обяви много сериозно увеличение на таксата за

...
Спедиторската фирма Еконт“ обяви много сериозно увеличение на таксата за
Коментари Харесай

Еконт: Вдигаме такса Пътни условия, благодарим за доверието!

 Спедиторската компания " Еконт “ разгласи доста съществено нарастване на таксата за транспорт на колета – от 1 на 100 до 8 на 100. Ръстът сигурно ще усили доста цената на доставките. Увеличението е влезнало в действие от 1 юли, излиза наяве още от известието на компанията. 

Ето цялостния му текст:

" Уважаеми клиенти, ценим доверието ви и по тази причина постоянно следваме политика на бистрота. Бихме желали да ви споделим следните промени за такса " Гориво и пътни условия ", които влизат в действие от 1 юли: Името на таксата - променяме от такса " Гориво и пътни условия " на такса " Пътни условия ". Начинът на установяване - с изключение на цените на горивата, прибавяме следните съставни елементи: ТОЛ такси, други такси, обвързани с пътната мрежа положението на пътната мрежа.

През последните години запазихме цената на таксата на 1%. За месец юли тя ще се промени на 8%. Такса " Пътни условия " се афишира при започване на всеки месец на нашия уебсайт. С тази смяна подсигуряваме, че ще продължим да съблюдаваме обещанията си към всеки клиент за качествени услуги. Благодарим за доверието и трайното партньорство “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР