Спечелването на титлата във Висшата лига на празен стадион ще

...
Спечелването на титлата във Висшата лига на празен стадион ще
Коментари Харесай

Макманаман: Спечелването на титлата на празен стадион ще бъде разочароващо за феновете

Спечелването на купата във Висшата лига на празен стадион ще бъде разочароващо за почитателите на Ливърпул в края на един незабравим сезон. Това съобщи някогашният британски национал Стийв Макманаман.

Отборът на Юрген Клоп беше на две победи от първата си купа за последните 30 години, когато британският футбол беше спрян през март от пандемията от COVID-19. Сезонът ще се възобнови идната седмица с мачове без аудитория, а в случай че Манчестър Сити загуби от Арсенал в сряда, то Ливърпул може да си обезпечи купата след победа против Евертън четири дни по-късно.

Liverpool winning the Premier League in an empty stadium would be " tinged with disappointment ", says their former midfielder Steve McManaman.

Full story https://t.co/81SJvfZI2G #bbcfootball #LFC #EPL pic.twitter.com/DPJNnEGAtF
— BBC Sport (@BBCSport) June 13, 2020 " Ще бъде фантастично, когато се случи, само че почитателите няма да участват там ", сподели пред “Би Би Си” МакМанамън, който има над 270 мача за Ливърпул. " След това почитателите ще могат да честват и да създадат церемониал из града. Видяхте реакцията на последователите, когато Ливърпул донесе вкъщи в Шампионската лига. Ако завоюват Висшата лига те ще честват, само че няма да е същото като да сте на стадиона и да празнувате с тима ", добави Макманаман.  Макманаман: Само Байерн може да отмъкне Клоп от Ливърпул Ливърпул има 82 точки от 29 мача и е покрай върха на Манчестър Сити от 100 точки от сезон 2017/2018. " Техният връх в лигата е свръхестествен. Страхотните тимове не престават да печелят, по-късно още веднъж печелят и са няколко сезона подред спечелили, само че в този сезон Ливърпул ще бъде в действителност най-хубавият ", добави 48-годишният някогашен футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР