Спечелването на Шампионската лига е в целите на Манчестър сити

...
Спечелването на Шампионската лига е в целите на Манчестър сити
Коментари Харесай

Гуардиола: Няма да се самоубия, ако "Сити" не спечели Шампионската лига

Спечелването на Шампионската лига е в задачите на " Манчестър сити " за сезона, само че не и на живот и гибел. Това изясни мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола. Във вторник " Сити " приема " Динамо " (Загреб) във втори мач от груповата фаза, а съгласно каталунския експерт върху него няма напрежение, макар че не съумява да донесе скъпата гума на " Етихад ".

Гуардиола изведе " Барселона " до две купи в Шампионската лига.

" Искам да печеля трофея, само че в случай че не съумея, това няма да промени живота ми. Няма да се самоубия. Винаги се стараем на най-много, с цел да спечелим трофея. Евентуален крах обаче няма да ми промени персоналния живот по никакъв метод ", сподели Гуардиола на конференция.

" Сити " завоюва купата в Англия в два следващи сезона, само че сега към този момент изостава с пет точки от " Ливърпул ". Въпреки това Гуардиола прибавя, че главният акцент продължава да бъде Висшата лига.

" За нашите почитатели постоянно Премиършип е главният шампионат, който ги вълнува. За клубове като " Ливърпул " и " Юнайтед " това не е по този начин, те са печелили доста в Европа, до момента в който нашите почитатели са ги гледали в пъбовете тогава. Но всичко се трансформира, ние вършим крачки в тази посока ", добави Гуардиола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР