Спечелилият промоция за Премиер лигата Ротор (Волгоград) вероятно ще се

...
Спечелилият промоция за Премиер лигата Ротор (Волгоград) вероятно ще се
Коментари Харесай

Ротор няма пари за Премиер лигата

Спечелилият промоция за Премиер лигата Ротор (Волгоград) евентуално ще се откаже от присъединяване в най-високото равнище на футбола в Русия, твърди " Аргументы недели ". Причината е, че клубът изпитва финансови усложнения.

Подобна информация не се появява за първи път, само че неотдавна журналистът Сергей Егоров съобщи, че Ротор сигурно ще започва сезона. Отборът се завърна в елита след пауза от 16 години и почитателите в града са доста въодушевени, а генералният шеф Андрей Рекечинский показа, че се стяга сериозна селекция.

" Ще се подсилим във всички линии, само че най-много в отбрана. Водим договаряния с възможните нови попълнения. Готови сме да се борим с най-силните отбори в страната. В тези тежки времена още един път желая да благодаря на управлението на региона в лицето на губернатора Андрей Бочаров за поддръжката. На този стадий ще привличаме главно свободни сътрудници и футболисти чартърен ", сподели Рекечинский.

" Разчитаме и на нашата академия. Вярвам, че младите ни гении ще влеят свежа кръв в тима, само че това ще се случи в по-далечно бъдеще. Всеки началник на клуб би желал да реализира положителни резултати със лични фрагменти, само че в актуалния футбол единствено това не е задоволително ", добави шефът на Ротор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР