Спечелилият наградата на GONG.BG за „Играч на мача” – Бирсент

...
Спечелилият наградата на GONG.BG за „Играч на мача” – Бирсент
Коментари Харесай

Карагарен: Отиваме в Страсбург за нещо голямо

Спечелилият премията на GONG.BG за „ Играч на мача” – Бирсент Карагарен, остана удовлетворен след триумфа на Локомотив Пловдив над Арда с 4:2. Карагарен призна, че тимът се усеща добре в сгъстения цикъл от мачове и отдава това на хубавичко лятна подготовка, която тимът е направил при Бруно Акрапович.

„ Мисля, че бяхме по-подготвеният тим. Беше тежко време и много топло, само че ние бяхме мобилизирани да вземем успеха през днешния ден. Добре се усещам, както и целият тим физически. Явно подготовката ни е била добра и се надявам да продължим по този начин и да бием”, разяснява Карагарен пред Иван Бадев.

„ Важно е да държим топката и да не бързаме. Нещата тогава ще се наредят. Вкарахме четири гола и успокоихме мача през днешния ден. Отиваме да се надиграваме със Страсбург, те са много класен тим, само че мисля, че имаме възможностите си. Играхме с 10 индивида като еднакъв тук и имаме опция да създадем нещо голямо”, продължи той.

„ Винаги има какво да загубиш в даден мач, само че мисля, че сме готови добре и ще дадем всичко от себе си да бием във Франция. Промяната при мен е, че се приготвих по-добре – това е”, приключи Бирсент Карагарен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР