Спечелилият Купата на България с Ботев - Антонио Вутов, даде

...
Спечелилият Купата на България с Ботев - Антонио Вутов, даде
Коментари Харесай

Връща ли си Левски голям талант? Отговорът от самия него

Спечелилият Купата на България с Ботев - Антонио Вутов, даде доста явен знак за бъдещето си. Както е известно, юношата на Левски е футболист на Удинезе, само че по всяка възможност ще остане чартърен в България. Младежкият национал игра доста мощно последните месеци в Ботев, откъдето имат предпочитание да го задържат. В същото време обаче интерес има и от родния му Левски. На въпрос с какъв цвят се вижда през идващия сезон - жълт или наследник, халфът отговори: " Ако си ме видял преди 5 години, ще видиш с кой цвят съм бил. "

Така Вутов сподели, че желае назад на " Герена ". " Още няма нищо публично. Когато стане публично, ще разберете ", сподели още 21-годишният Вутов след контролата на младежите против Грузия, извоювана от селекцията на Антони Здравков с 1:0.

" Получи се мач повече на борба, на мятане, нямаше толкоз футболни достолепия. Важното е, че победихме за самочувствие. Не се получи красива игра, само че това е. С всеки мач, с всеки лагер започваме да играем по-добре, само че сме напълно нов тим и би трябвало време ", разяснява Вутов за контролата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР