Спечелили сериозна популярност с редовните си гостувания у нас, сръбската

...
Спечелили сериозна популярност с редовните си гостувания у нас, сръбската
Коментари Харесай

Супер забавната сръбска банда S.A.R.S. гостува за първи път в Пловдив на 29 август на сцената на Летния театър

Спечелили сериозна известност с постоянните си гостувания у нас, сръбската тайфа S.A.R.S несъмнено е със славата на любимци на публиката. И то напълно справедливо. Те са измежду най-актуалните групи на Балканите и освен, които събират и радват хиляди почитатели на концертите си онлайн. Изключително свежата тайфа S.A.R.S. ще гостува за първи път в Пловдив на 29 август на сцената на Летния спектакъл , а началото на купона е в 21.00 ч . Организаторите от Stroeja ще отворят порти за почитателите още в 20.00 ч. Билети ще се продават и на място на входа.
Ден преди концертът им в Пловдив, гостите ще купонясват в столичния клуб “Маймунарника”, а това ще бъде следващото лятно и към този момент обичайно посещение на бандата в София. Участвали са и в Каваци Бийч Фестивал през 2016 година Всичките им концерти у нас се радват на огромен интерес от страна на публиката, а залите са изцяло разпродадени. Настоящи членове на S.A.R.S. са: Александър Лукович, Борис Тасев, Ненад Джордевич, Петър Миланович, Саня Лалич, Тихомир Хинич, Зарко Ковачевич. Стилово музиката им се дефинира като: различен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно. Концертите им пък можем да характеризираме с: огромен ваучър и забавление, страхотни страсти и неповторимо преживяване за публиката. До в този момент групата има издадени 6 студийни албума, а клиповете и концертните им осъществявания в You Tube се радват на десетки милиони гледания. Супер занимателните и свежи - S.А.R.S. ще зарадват почитателите си в Пловдив за първи път на 29 август!
Билетите за събитието към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg и са с цена 20 лева на предварителна продажба и 25 лева на самата дата и на място.
Можете да ги намерите на следните каси в Пловдив : бензиностанции ОМВ, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Български пощи, Билетна каса " МаскАрт ", Билетна касата пред община Пловдив, Мюзик Център.
В София можете да ги намерите на: щанд на EVENTIM на ул. " 6-ти септември ", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “, както и онлайн през уеб страницата на компанията.
Поради предстоящ интерес, уредниците предлагат предварителното закупуване на билети.
Билети има ТУК.
Присъединете се към събитието във Фейсбук ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР