Спечелихте нашето доверие, когато успяхте да разплатите задълженията към фирмите,

...
Спечелихте нашето доверие, когато успяхте да разплатите задълженията към фирмите,
Коментари Харесай

Камарата на строителите към кандидат-кмета на Перник Вяра Церовска: Спечелихте нашето доверие

Спечелихте нашето доверие, когато успяхте да разплатите отговорностите към компаниите, които общината ни дължеше от доста години. По този метод ние си взехме глътка въздух, с цел да развиваме своя бизнес в спокойна и сигурна среда. С тези думи Камарата на строителите засвидетелства своята поддръжка към претендента за кмет на община Перник доктор Вяра Церовска, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В рамките на срещата беше разисквано бъдещето на индустриалната зона в Перник, която има за цел да притегли нови вложители и да върне назад работещите в столицата перничани.



„ Излизаме с убеденост в борбата за Перник, тъй като успяхме да осъществяваме и да проектираме редица значими инфраструктурни планове. Сред тях е и огромният план за водния цикъл, който трябваше да се случи със задна дата преди повече 10 години. Проектът не включваше нито една вътрешноградска улица. Когато поехме ръководството на община Перник, изготвихме прединвестиционните проекти и изследвания, които са утвърдени. Вече имаме подписан контракт с Министерството на околната среда и водите. Има обезпечено финансиране и стартира поетапната подготовка за реализирането на водния цикъл “, съобщи Вяра Церовска. В тази връзка огромна част от строителните компании също ще бъдат ангажирани в осъществяването на плана.



„ Ще продължим да използваме всички вероятни механизми и лостове за финансиране, за създадем града ни по-модерен и прелъстителен за живот и вложения “, безапелационна беше претендентът на политическа партия ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР