Спечелихме първото полувреме, предстои труден мач. Това заяви старши треньорът

...
Спечелихме първото полувреме, предстои труден мач. Това заяви старши треньорът
Коментари Харесай

ФК Левски ужили малтийските соколи

Спечелихме първото полувреме, следва сложен мач. Това съобщи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след минималния триумф над малтийския Хамрун Спартанс с 1:0 като посетител в първи мач от трети квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Имахме 4-5 обстановки да вкараме гол. Това е наш остарял проблем. Допуснахме една офанзива на съперника. В евромачове, в които имаш предимство, е позитивно. Спечелихме първото полувреме, следва ни сложен реванш в София, който също би трябвало да изиграем по най-хубавия метод, сподели Мъри след мача.

Да ви кажа, че и този гол е победа. Важно беше да отбележим гол. Успяхме в последната секунда. Сега не би трябвало да съжаляваме или да мислим. Трябва да мислим за възобновяване. Левски няма право да не вземе мач. Левски би трябвало да играе гордо, да бъдем умни и дисциплинирани. Когато си победил, домакинският мач може да изиграе неприятна смешка, Казах, че двата тима са на едно равнище. Който извърши техническите хрумвания той ще завоюва. Ние успяхме. Трябва да изиграем втория мач по-добре от първия. Левски ще играе футбол. Левски би трябвало да мине в другия кръг, прибави Стоилов.

Сините победиха мъчно с 1:0 като посетител Хамрун Спартанс в първи мач от третия прелиминарен кръг на шампионата.

Единственото попадение в срещата вкара Филип Кръстев в петата минута на добавеното време. Халфът пропусна дузпа при започване на мача, когато ударът му срещна гредата.

Реваншът сред двата тима е след седмица на стадион „Георги Аспарухов“, а спечелилият ще срещне изгубилия от АЕК Ларнака и Партизан в борба за място в груповата фаза на шампионата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР