спечели изненадващо трудно двубоя срещу последния в класирането от 22-ия

...
спечели изненадващо трудно двубоя срещу последния в класирането от 22-ия
Коментари Харесай

Лион пречупи последния с дузпа

завоюва изненадващо мъчно дуела против последния в класирането от 22-ия кръг на 1. " Хлапетата " се постановиха с минималното 1:0, а голът падна от дузпа и бе дело на в 15-ата минута.

Самият Дембеле си създаде дузпата. В 13-ата минута той бе препънат от Тимоти Колоджешак в наказателното поле, а съдията уточни бялата точка. Нападателят извърши невъзмутимо 11-метровия удар и бе прецизен за 1:0.

Впоследствие домакините имаха късмет да удвоят преднината си в 38-ата минута, само че изстрел на Усем Ауар бе избавен от вратаря Пол Бернардони.

Гостите пък пропуснаха прелестна опция в 41-ата минута, когато изстрел с глава на Махди Камара бе отразен по брилянтен метод от Антони Лопеш.

През второто полувреме Лион тотално доминираше, като гол на Дамиен Да Силва бе анулиран поради нарушаване, а с нови пропуски се отличиха Ауар, Лукас Пакета и Мало Густо.

В последна сметка обаче Лион може да е удовлетворен, че въпреки всичко записа победа на сметката си, с която към този момент има актив от 31 точки и се изкачи до 10-ата позиция в класирането. Сент Етиен пък остава на дъното с 12 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР