спечели доверието и гласовете за най-добър ски хотел в България

...
спечели доверието и гласовете за най-добър ски хотел в България
Коментари Харесай

Апартхотел Лъки Банско 5***** e най-добрият ски хотел в България

завоюва доверието и гласовете за най-хубав ски хотел в България съгласно.

World Ski Awards е единствената международна самодейност, която прави оценка и излъчва спечелили за действителни достижения в ски туризма във всяка от 25-те най-хубави народи за ски туризъм в света. Стартирала през 2013 година, World Ski Awards има за цел да разпространява и насърчи ски промишлеността в целия свят.

Наградата идва след сериозна конкурентна конкуренция със 7 от най-известните и одобрени в сектора 4 и 5-звездни независими и „ бранд “ хотели, представители на международни хотелски вериги. Гласуването за премията се организира онлайн на уеб страницата на WSA. Право да гласоподават имат експерти, работещи в ски промишлеността, както и консуматори на ски услуги.



Сион Рапсън, ръководещ шеф на World Ski Awards: „ Нашите спечелили съставляват най-хубавото от международния бранш на ски туризма и моите поздравления са за всеки един от тях. 9-тата годишна стратегия на World Ski Awards получи рекорден брой гласове от потребителите на ски по целия свят. Това демонстрира, че апетитът към ски туризма в никакъв случай не е бил по-силен и предсказва добра наклонност, че световното възобновяване набира скорост.”

Банско е избран за най-хубав ски курорт през 2021 г в България. Останалите две категории са за най-хубав ски бутиков хотел и най-хубава ски хижа.
Verbier, Швейцария е най-хубавият ски курорт в света, съгласно влиятелната ранглиста.
Ски туризмът е жизненоважен сегмент от международния пазар на пътувания и туризъм. Приблизително 400 милиона визити на скиори се правят всяка година допълнително от 2500 ски курорта, които са дом на над 6 милиона хотелски кревати.

Гордеем се, че български самостоятелен хотел е притежател на най-престижната международна премия за най-хубав ски хотел в България! Пожелаваме още доста триумфи на всички сътрудници, които съумяват в тези сложни времена да радват туристите с качеството на международно равнище!

Материалът съдържа продуктово позициониране
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР